Ibland vill man bara stanna tiden, helst spola tillbaka.

Solen riktigt bränner, det känns så jävla härligt. Nu sitter jag på altanen med datorn o knät och kaffekoppen brevid och bara njuter. Det är de enda jag gör faktiskt.

Tänkte sammanfatta dessa dagar jag inte bloggat något, jag har inte riktigt tagit mig tid att blogga.
I förrgår fick jag ett meddelande på Facebook att Annika Källmark, från Lysingsbadet hade lite att fråga mig om, så igår gick jag ut till henne och vi bestämde att jag ska ta på mig att vara Lysse på våran Kick-in som vi ska ha den 8 maj. Jag ska även fixa lite brännboll turnering och quiz faktiskt ;) haha, som jag gått och blivit lite av ett proffs på. Haha. Så nu har jag änu lite att förbereda tills den 8.e.




På väg från mötet med Annika ringer pappa, han berättade att farmor (som har varit jätte dålig läänge, åkte in på sjukhuset i söndags) har fått en inflammation mellan ryggkotorna. Det förklarar varför hon inte kan stå, gå eller ligga. Stackars farmor. I går kom doktorerna iallafall in till henne och sa att hon skulle åka till Kalmar och bli inlagd där. Så jag ringde och pratade lite med henne och kände lite ångest över att jag inte träffat henne på jätte länge. Det har dessutom varit besöksförbud p.g.a. magsjuka på avdelningen på västerviks sjukhus.
Så nu ligger hon i kalmar ensam och lider av smärtan. Men hon är stark. Jag sa det till henne.

Nu har äntligen min kära vän Isabelle kommit hem efter en väldigt lång utlandsvistelse i Thailand. Hon verkar dock ha grymt fullt upp med alla andra tjejkompisar men jag ska ligga på och se till så vi träffas! Det var allt för länge sen nu! Så Isabelle, ser du detta; så wing ma! :)

Nu ska jag bara fortsätta njuta lite utav solen, se till att få tag i farmor och sen ska jag jobba.

LOVE SANNA


"Dubai nästa" vilken dröm!


Nu har jag precis skickan in en ansökan om att bli resereporter för Solresor.
(vill ni veta mer tryck här.)
Om man vinner får man ta med sig valfri person, självklart valde jag lilla syster!
Sista anmälningsdag är den 18 april. HÅLL ALLA TUMMAR FÖR MIG!!
Jag skulle bli överlycklig om jag bara skulle behöva tänka på att ha med
mig mig syrran, laptopen och en digitalkamera!

LOVE SANNA


Home sweet home, javisst

Men är borta bra hemma bäst, verkligen? Det är fan frågan. Så fort jag är hemma vill jag bort, låångt bort. När jag väl är borta trivs jag faktiskt väldigt bra och vill egentligen inte så jätte mycket hem. Inte mer än för att det är ju alltid skönast att ha sitt eget. 
Jag har kommit fram till att i höst vill jag flytta till en större stad än lilla viken. Prova nya saker, nya människor och upptäcka nytt. Ha ett EGET HEM! 
Men frågan är vart (om jag inte kommer utomlands) .. Norrköping? Linköping? Göteborg? Stockholm?
Det är vad jag funderar imellan. Det är svårt val. Nu för tiden måste man ju flytta dit jobben finns. Så jag antar jag får börja kolla jobb innan lägenhet.

Det blir ett kort inlägg idag om kvällens största tanke.
I morgon ska jag förhoppningsvis ta mig en runda med inlinesen, och så tänkte jag lägga upp lite mingel bilder från Quizen i lördags.



Godnatt mina vänner! LOVE SANNA

Sista dagen i stora staden :(

Dagen har varit väldigt bra. Vi var nere på stan runt 12.30 och med en gång gick vi loss i affärer..
med gick loss menade jag verkligen att vi gick, gick, gick och GICK.
Det var den mest meningslösa shoppingen jag varit med om i Stockholm. Haha.
Jag var så besviken när jag åkte hem att jag inte hade shoppat mer (är jag knäpp?) Men jag hittade en sååå jävla läcker jeansklänning, tubtop och dragkedja längs hela framsidan.. den var så mycket jag! Men typiskt nog var min storlek slut i klänningen på första H&M, i den andra, i den tredje.. i den fjärde.. Ja tror vi var i alla H&M butiker och den fanns inte i min storlek någonstans!!!!
Förstå va ledsen jag var, den var så jävla läcker alltså!
Jag shoppade inte mycket men jag hittade mig lite lite nytt..



Vi kom hem runt 17.00 och precis lagom kom även Emelie hit också, som även var här i söndagskväll.
Jätte gullig och trevlig tjej!
Hon styrde upp allt här i lägenheten och vi började plocka ner och ur de mesta av alla lindas skåp och hyllor. Sen blev vi lite hungriga och tyckte vi förtjänade lite donken mat. Det satt finnt i kistan.

Nu har precis Emelie åkt hem och vi har snart käkat upp all chips och dipp o morötter vi haft till efterrätt ikväll.






Nu har Linda precis satt sig tillrätta med engelskaboken i högsta hugg,
så jag tar o laddar upp lite bilder vi tagit under dagen!


















TACK LINDA FÖR EN AWSOME (lindas uttryck) MINIWEEKEND MITT I VECKAN! ♥



LOVE SANNA


Shopping nästa!

YO!



Strålande shoppingväder!

Så konstigt detta väder är. Igår vakande vi upp i nästintill snöstrom och backen var helt vit!?
24h senare är all snö borta, kunde skymta solstrålarna mellan persiennen. KLARBLÅ himmel och strålande sol här idag. Perfekt väder för en shopppingrond i centrum!

Nu ska jag gå och ducha, hörs senare! PUSSS


Hur gullig är inte min lilla lilla syster då? ♥
Jag har bara varit borta i två dagar så får jag detta meddelande på facbook.
Jag vet inte vad jag ska svara, jag finner inga ord :)





Annandag påsk i Stockholm

Ojoj, vet inte vad som hände med bloggen igår men helt plötsligt steg min besökstatistik-kurva rätt upp! Jag har aldrig haft så många på min blogg som idag, det är inte dåligt!

Nu sitter Linda och jag och rundar av kvällen med lite vin, facebook och "tjejmiddag" frågor, haha. Mycket diskussioner om allt från pengar, snygga killar, programledare till bröst, bajs och sagga.. haha.. töntigt tycker du nu säkert, men jag tycker vi har det mycket trevligt!











Ni ser ju hur kul vi har det, haha vilka muppar vi är alltså!

Dagen idag har varit jättebra. Vi började med en rejäl sovmorgon. Vi hade tänkt att gå upp tidigt och vara på stan vid 12, men vi gick inte upp förens 11.30. Vi fastnade för en såå spännande serie inatt så vi var uppe till för sent inatt (med tanke på hur trötta vi var!).
Vid 13.30 tiden tog vi tunnelbanan in till t-centralen och mötte upp två av Lindas vänner , Kattis och Carro vid Åhlens och gick till en intilliggande restaurang/café och drack lite kaffe och satt och pratade en stund tills Kim och hans "sambo" (haha) Danne (?) kom och mötte upp mig. Då lämnade jag Linda en stund och hände med grabbarna och hittade golfskor och det blev en snabb runda på H&M sen var vi och åt på Tacobar. Sjukt gott (men inte godare än Lindas och min tacokväll igår).

Sen ringde jag Linda och hon flyttar ju till östermalm på fredag och har en hel lägenhet att ta tag i, så jag tackade nej till grabbarnas förslag att ta en drink och åkte hem till min kära vän. Hon hade lyckats få ner några tavlor iallafall, haha. Men de e svårt.. vi stog och tänkte vart fan ska vi börja? haha. Men vi tog tag i hennes kläder och rensade lite! Sen tog vi upp våra datorer och lanade lite till Johan Falk började.

Nu ska vi ut och röka. Vi hörs! LOVE SANNA


Lite bilder från helgen

FREDAG
(Torino by night)

 
(hahah.. hm hm, äckligt!?!?!?!?)




LÖRDAG:
(Quiz på Torino)








(När jag slutade begav vi oss till El Greco)









SÖNDAG
(På väg/i Stockholm)









Nu ska jag gå och sova! Det är ju en dag i morgon också :)

GODNATT PUSS ♥


VÄSTERVIK - STOCKHOLM!

Tänkte passa på och slänga in ett inlägg innan vi ska börja med tacosen och se på Johan Falk. Helgen har varit ganska galen, köttarpass i fredags jobbade till 02, upp på lördag och ner till systemet för att inhandla lite smått och gott och innan jobbet blev det lite mat med mormor, sen var de bara att gå till jobbet vid 16.
Vi hade ju även Quizkväll igår, blev väldigt lyckat den här gången också! :D
När jag slutade vid 23.30 försökte jag komma på samma nivå med alla quizdeltagande så det blev fööör mycket för fort (kändes imorse när linda hämtade mig vid 10!!)

Resan upp till Stockholmo gick galant
, trots huvudvärk, helt seg i kroppen och spykänslan varje gång Linda drar typ 90 i gupp och kurvor. Haha, men vi kom fram och Linda bor jättefint! Hon hade vääldigt mycket finare än jag väntat mig ;) När vi kommit fram hann vi knappt innanför dörren innan vi tog oss en powernap.
Så kom vi på att vi ville ha tacos ikväll så vid fem-tiden skulle vi till Lidl och handla lite, Lidl var stängt så vi åkte ut till Ekerö till någon 3-barns familj som Linda lärt känna när hon jobbade på dagiset. Där gick tiden fort och så blev klockan 19! Ojoj, det var bara att hoppa in på ICA och slänga ner det viktigaste.
Nu har vi ätligen duchat och blivivt lite människor igen, haha.
Magen kurrar så in i norden.
Måste gå och börja med maten.

Imorgon väntar nya äventyr, på schemat står:

- Fika med Lindas alla 1986 kompisar.
- TRÄFFA KIM!
- Ev. Måndagsklubben med några andra av lindas 1986 kompisar. Då de ska bli lite vin och mat om det blir som planerat.


LOVE SANNA


Lager157 - hiss eller diss?

Sol sol sol sol.. i love it! Imorse var jag uppe ganska tidigt, gick med hunden och sen gick jag ut till Lager157
jag ville ju självklart inte missa den stora rean som dom annonserat om. Mycket folk var det iallafall, men jag undrar.. vart hittar man dom snygga kläderna? Bara samma gamla kläder som ingen vill ha(typ) fast billigare, för att bara bli av med skiten. Det är så grymt tråkiga tjejkläder så det finns inte.
Jag hör folk säga tt dom köpt det ena och det andra där ute, skitsnyggt på dom.
Men alltså, jag tycker Lager157 är så överskattat! Jag tycker Lager får verkligen tummen ner för tjejkläderna. Killkläderna därimot blir bara bättre och bättre. Och det ska jag inte klaga på för vi tjejer har så mycket fler butiker att vraka och välja mellan än vad grabbarna har..

Jag tror att jag ska börja bojkotta Lager157?!


Nu ska jag ta och äta lite innan jobbet. Vi hörs! puss LOVE SANNA


RSS 2.0