3 veckor sedan senaste inlägget..

Vart ska jag börja efter så här lång tid? Och hur ska jag sammanfatta detta kort och smidigt.. hmm.
Dom senaste tre veckorna har jag haft fullt upp, och ännu värre blir det.
Jag har jobbat mycket, förberett inför Quiz kvällarna på Tornio, myst mycket med andreas och knappt varit vid en dator. Jag har haft så mycket annat för mig. Tyvärr. Många av mina läsare har (såklart) försvunnit, men några tappra läsare har jag kvar trors "uppehållet". Tur att ni finns!

I helgen har jag haft 3 intensiva, långa dagar på Lysingsbadet. Jag är hel taggad för sommaren och all personal är glada och trevliga. Hel bra gäng i år!
Lördagen började med föreläsning av Gunnar Boman, VD VRAB (Västerviks resort AB). En annan man som hade lite lätt föredrag om olika plåster, bandage och första hjälpen. Vi måste alltid vara redo om det sker en olycka, såklart. På eftermiddagen delades vi upp i grupper och gick runt på 12 olika stationer på lysingsbadet. 3-4 h i regn. Skitkul, haha. Men vi alla höll god min och det var väldigt lyckat.
På kvällen hade vi Kick-in i saunan. Jag stod för frågesport, jag kände mig inte helnöjd med det, men dom verkade uppskatta det och hade kul. Vilket var huvudsaken. Jag.. eller Lysse hade även ett litet framträdande med Lysses nya låt "Lysse rock" vilket fick många till skratt. Haha. Dom sista 4h höll vi till i utomhus jacuzzin. Jag var som ett stort russin. Kändes som att jag inte behövde komma inärheten av vatten ¨på 1 månad. haha.

Söndagen bestod av ännu en intensiv utbildningsdag. Då delades vi upp i grupper, fast då med dom arbetsgrupperna vi ska vara i till sommaren.
Min aktivitetsgrupp är skitbra i år. Vi kompletterar varandra bra och alla går bra ihop. I år är det Erika Zeijlon (som jag jobbade med förra året), Markus som även jobbar mycket på Naturum och är grymt bra på vår natur, miljö och främst östersjön. Så tack vare honom kommer vi ha roliga miljöaktiviteter och vattenskola.
Sist men inte minst är det Malin. En härlig tjej, lika gammal som jag, med sina rötter från Norrköping. Hon är lite smått galen, och busig på ett mycket bra sätt! Kanon gäng!

Måndagen hade vi utbildning igen, fast då med Tobias Ahlstedt. Jätte kul kille. Jobbar mycket med SVT och ligger bakom många program och liknande. Tobias har hur som helst skrivivt och sjungit alla Lysselåtar, och även tagit fram 3 kompisar till Lysse som vi även kommer att göra shower med. Lysses kompisar är stora handdockor.
Det är en mussla, Musselimulisen (något sådant?), en ål, Ål i Åverål, samt en räka. Rekan Råger.
Så hela dagen ägnade vi åt Lysse och hans vänner. Vi försökte oss på dockornas kraft. Det är svårt. Men skitkul!
Det svåraste är att det är en sagoberättelse, så vi måste veta vem so ska vara vert, vem som pratar osv. Så det får ni komma och titta på i sommar, och ta med er alla barn! :D

Skisserna på Lysses vänner:






Jag har mycket jobb för Lysingsbadet innan jag börjar helt v. 25. Mitt schema ser ut så här:

- 15-16 maj ska jag åka till köpcentret Norrköping och dela ut flyers och marknadsföra om Lysingsbadet. Samt även göra lite uppträdanden med Lysse. Detta kallar vi Road Show
Samt att jag på kvällen den 15.e ska ha Quiz på Torino.

- 18 maj ska jag vara Lysse under en paus på speedway matchen här i stan.

- 22-23 maj är det Barnens Helg på Lysingsbadet, där kommer det vara masssssssa roliga aktivivteter för barn. Samt att Eric Saade kommer och sjunger. Lysse (jag) ska även få gå upp på scen med Eric Saade och skänka pengar till någon förening (wiiiieee bara att få träffa eric)..

- 29-30 maj har jag ännu en Road Show, fast då till Ikano huset i Linköping. Samt Quiz på lördagskvällen.

I mellan det är det jobb jobb jobb som står på schemat. Samt att min kära syster bastar 18 den 25 maj!!


Nu blev det inte lika kort sammanfattning som jag tänkte mig, men STORT TACK till dig som orkade läsa allt!
Nu förstår du kanske varför jag inte kommer uppdatera bloggen så jätte flititgt. Men jag ska bli bättre än vad jag varit dom senaste veckorna. Hoppas ni vill fortsätta följa mig och mitt liv? ;)

Nu ska jag göra negerbollar, det är trots allt Negerbollens dag!



 

LOVE SANNA

RSS 2.0