Pengar är till för att spendera.. eller?

Lika fort som pengarna kom in på kontot las dom på lite nytt..
Här är dagens inköp:
 (måste ju som sagt spara mig lite om det blir en runda på stan i Stockholm)



Allt är från H&M utom klänningen som är från Lindex barnavdelning. 
Jag vet att jag är liten och jag bara njuter av det.. oftast! 
Ju mindre man är ju mindre kostar plaggen. TOPPEN! 

Kim ringde även till mig när jag var på stan, och vi bestämde träff direkt när jag ska upp till storstaden på söndag! Det var ju faktiskt 2-3 år sedan vi träffades mer än 5 minuter sist.
Så ringde Linda, och sa att på måndag får jag vara med henne och hennes tjej kompisar när dom har sin traditionella "Måndagsklubben", haha. Dom lagar tydligen mat och dricker vin. Varför inte liksom?

LOVE SANNA


Jamie Afro

Om ni inte har något att göra under dagen så bara lyssna och njut av världens sköntaste version av
"Sex on Fire". Det är alltså första gången att ska vara med och kvala in till programmet som är typ som American Idol..

Han är såå läcker så jag dör, och grym! ♥



Banken, nästa!

Helt galet vad fort mina lediga dagar går, nu är det redan onsdag och jag börjar jobba vid 16.00.
Jag har inte gjort så värst mycket faktiskt, igår träffade jag äntligen johanna och vi hade minnsann lite att prata om.. kärlek. Tänk att kärleks ämnet aldrig blir tråkigt att prata om. Alla människor borde ju spy på kärlek snart. Kärlek på tv. Kärlek i film. Kärlek på radion. Kärlek överallt!
Men det är ju faktiskt himla spännade faktiskt.

Nu har jag precis sagt hejdå till A som skulle åka och träna, jag tänkte ta och göra mig lite i ordning och gå ner på banken och sätta in en stor fet cash hög (min lön) på banken (haha, lite överdrivet åsido). Så ska jag bara spara spara spara till Stockholmo!  

Imorgon kommer Linda den wilda, längtar ♣ 

Ha en bra (mulen tråkig) dag! LOVE SANNA


Dressed for succès

Innan jag gosar ner mig under täcket och ska se på Alice i Underlandet, så tänkte jag slänga in ett litet inlägg om min helg här i min kära blogg.

Min helg har varit skitbra, verkligen! Full fart, mycket att göra men himlans trevligt.
I fredags hade vi inte så jätte mycket folk på jobbet men jag hade fullt upp med att förbereda mig inför quizet.
Pappa, Naaman och några av hans vänner kom ner til Torino lagom tills jag slutade jobbet vid 21.00, dom tog sig varsin öl så jag ville inte vara sämre. Haha. En öl blev till.. ett par stycken. Vi hade väldigt trevligt, vi satt och pratade om allt möjligt och dom försökte lära mig lite grekiska. Det vill jag verkligen lära mig..
Men hur som helst så sprang klockan iväg och blev tolv, pappa (gamla gubbe) gick hem, medans vi ungdomar åkte vidare ner till El Greco. Där var det som vanligt generöst med shots och drinkar.. Innan hemfärd gick vi in, träffade mer trevligt folk och slog klackarna i taket på Harrys. Så kom jag hem sådär runt 4, halv 5. Hur klockan nu kunda bli så mycket?!

Lördag: Vaknar upp, huvudet värker och kroppen orkar egentligen inte resa sig upp. Tänker "fan, jag som skulle vara på topp till Quiz premiären." Efter en dusch, några huvudvärkstabletter och massa vatten var pappa jag och sofie på stan och gick och traskade.. till pappa blev skitnödig och var tvungen att åka hem. haha, förlåt pappsen.
Jag tog min dator och gick bort till Torino och började fixa det sista med bildspelet, gjorde facit o.s.v. vid 16.00 började jag jobba, väldigt lugn lönings-lördag-eftermiddag, men vi hittade arbete ganska snabbt..vi hade en del att förbereda med lappar, möblering... you name it! VIPS var klockan 19.30 och folket bara verkligen öste in! Jag började känna lite smått panik, stress, pirr i magen och hela jag började skaka. Haha. Men alla 11 lag, men totalt 41 deltagande fick sig något att dricka och verkade trivas. Jag skulle dra igång Quizet och vad händer... jo, datorn var inte ikopplad med projektorn. Så det var bara att bara att ta upp micken och säga typ "Första gången vi ska ha Quizet och tekniskt fel.. bra början". Som tur är har alla trevliga människor på Torino förståelse så dom skrattade lite gott.
Men sen rullade det på, första omgången var inte bra, haha, men sen gick det bättre och bättre (kan det bero på att folket fick i sig mer alkohol för varje minut kanske?) och när allt var slut så kände vi alla :
VILKEN JÄVLA SUCCÈ, fan va skoj! Frågorna gick hem, allt funkade bra med resten av mitt gäng i baren och allt bara smackade. Alla deltagande var så nöjda. När många av deltagarna gått därifrån runt 23.30 så åkte Naaman, jag och pinnen ner till El Greco.. och ja, ni börjar fatta vad som händer när man är där! haha.
Det blev ändå en tidig kväll för mig, kom hem runt två. Men både jag, Thomas och Naaman kände oss grymt nöjda med allt!
Jag ser redan fram imot lördag, redan 35 pers anmälda!

Här kommer några av mingelbilderna:


Laget "Ingen Aning"



Vinnande laget "Team Eriksson"


Andra pristagarna "Maskens Öga"


Tredjepristagarna "Pinnens Änglar"

Kort och gott, grymt bra helg!

Nu är det även spikat att min kära vän som alltid ställer upp, Linda Wigander, kommer hit på  torsdag eller fredag, och när hon åker hem på söndag ska jag följa med henne upp till Stockholmo!!
Det ska bli grymt kul, vi har inte en sning vad vi ska hitta på men de löser sig alltid. Ska bli kul att bara komma iväg lite också, andas lite annan luft och tänka på andra saker! Det kommer bli skitbra <3

Och morgondagen är ju inte så pjåkig heller, då har Johannis och jag varan "Tisdags-timme (eller två)" haha, enda dagen vi kan ses.. i princip. kul kul. 

Ojsan hoppsan, de blev visst inget litet inlägg.. Nu ska jag fortsätta se på Alice i Underlandet och bara mysa i min nybäddade säng!

God natt på er!  LOVE SANNA

RÖSTA PÅ MIN BIKINI!!

Förlåt för sänst uppdatering! Men det kommer snart sammanfattning av helgen!
Passa på att rösta på min bikini, du kan hjälpa mig att vinna 20.000 i presentkort på Destination.se!!!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

LOVE SANNA


I ♥ jeansjacka

♥Dålig uppdatering igår, men efter fikat med Totte så var jag kvar på stan tills jag började jobba.. och kom hem vid ca 23.00 helt slut! Idag därimot känner jag lite glädje, än så länge. Tydligen ska solen vara framme. DET GILLAR JAG´. Men jag har inte sett det med egna ögon så det blir lite av surprice när jag snart ska gå upp!





Jag tänkte passa på och åka ner till stan en sväng innan jag börjar, jag skulle vilja köpa mig en jacka.. men ska det vara jeans jacka eller den militär inspirerade? Hm, svårt val men jag äälskar verkligen jeansjackan i år. En härlig klänning vore ju heller inte fel. Halsbandet därimot har jag bestämt mig för att köpa..

Nu måste jag kila, har två jobbiga hundar som står här och gnäller.. säkert hungriga och kissnödiga!
Ha de bra idag! 

LOVE SANNA

(p.s. Nästa vecka, om planerna går som tänkt, har jag tänkt ta mig lite minisemester och åker upp till Linda i Stockholm några dagar. Jag behöver komma bort, andas lite ny luft!. Bara hon hittar någonstans och bo, stackarn!! ♥)

Just shoot!

Nu känner jag redo att ta mig an den här dagen,
nu ska jag ner och ta mig en riktigt god kaffe på People med "Totte" innan jag börjar jobba vid fyra.



P.S. Nu börjar allt till Quizen ordna upp sig, och vi har redan 4-5 lag anmälda! Wiihu!


Ha en bra dag! LOVE SANNA 


Everything reminds me of you



Jag saknar dina händer
ditt leende
dina läppar
din doft
ditt skratt 
Jag saknar att vakna upp brevid dig.


Ju mer jag tänker på dig ju mer ledsen känner jag mig för varje dag.
Allting påminner om dig så det går inte att bara gå vidare! 


Sovdags till Mercy me

Tack Johanna och Johanna för en trevlig kväll ♥

Nu känner jag mig grymt trött, jag ska ta och gosa ner mig i sängen med Chippen tror jag.
Det är kvällarna som är värst. Det är då tankarna och känslorna börjar diskutera med varandra. 
 
Det är då jag sätter på den här låten som får mig att tänka på något annat.. lyssna och njut!




LOVE SANNA


Vill du läsa om mode, sök på "blogg" på google så är det bara att vraka och välja!

Sofie tjatar hela tiden om att jag har en sådan tråkig blogg.
Hon vill att det ska vara mer fashion och mode, men jag är inget modetroll som min syster. Vill ni läsa om mode så gå in på kenza eller vilken annan blogg som helst, eller nästan vilken blogg som helst, för ca 80% av alla bloggar är om mode!!! Jag spyr på alla som säger så här ska det vara, så säger nästa ne så här ska det vara.. Va fan, varför ska allting vara så utseendefixerat, med bantningskurer och allt möjligt!?
 
Jag är jag, och jag kommer fortsätta blogga om mitt liv.
Om du inte vill läsa är det upp till dig!



LOVE SANNA


quizquizquizquizquizquiz

Snart spyr jag på detta Quiz! haha. Nevars, men nästan. I dag har jag inte gjort annat än att tänka Quiz.
Men bra har det blivit, eller vad tycker ni?



Så ser våran flyers ut som vi ska börja dela ut, så ni som bor i Johannesdal lär se lappen ett par gånger! haha.

Kvällen avslutades med ett besök hemma hos familjen Wiberg/Englund, där kollade Thomas igenom lapparna och allt skrev ut. Alex gillade min lilla dator stenhårt, han kollade igenom nästan alla bilder jag äger och tog lite bilder..



Nu ska jag ägna lite tid åt att fylla magen.. Sov så gott!

LOVE SANNA


Idag kommer det bli en hel del Qiuz styr. För er som inte hängt med så ska jag och Naaman dra igång Quiz-kvällar på Pizzeria-Pub Torino! Det kommer (förhoppningsvis) bli lyckat om det går som vi hoppas på! haha.
Nu på lördag drar vi igång första Quizet (ev. klockan 20.00) , alla våra Quiz kommer att bestå av både väldigt lätta frågor till lite mer gissa och minns.. Du klarar det bäst om du är allmännbildad! :)



Så är du sugen på att vara med på lördag så gäller följande:

- 1 till 4 personer i varje lag.
- Varje person satsar 40kr per person!
- Vi har totalt 30 frågor/gång ni ska svara flest rätt på.
- Vinner du och/eller ditt lag vinner ni HELA POTTEN ALLA HAR SATSAT!!

Jag återkommer när jag vet mer exakt info! Håll även utkik efter annons i VT i veckan.
Seså, se till att få ihop ett lag med din a vänner NUU..


Senare när pappa har slutat har jag sagt att jag ska följa med till Linda Englunds smyckes butik, som hon öppnar idag 15.00! Jag önskar henne all lycka till :)
Idag kommer även lilla Chippen hit, han ska vara ända till (håll i dig) FREDAG! Hur ska vi överleva med de vilddjuret!?! haha tur att han är lite kelgris också. Chippens husse matte och .. andra syskon ska nämnligen åka till Lalandia nere i Danmark några dagar. Jag hoppas ni får det superbra!
Jag ska ta väl hand om hunden, mohaha!


The girls is back!

Vaknade nyss till strålande väder, så himla underbart. Vad glad man kan bli över lite blå himmel!
Tog mig en sväng med Wille, gjorde mig lite frukost, gick in på Aftonbladets hemsida och ser något som gör min dag ännu bättre:



Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker and Kristin Davis

Den 28 maj är det premiär här i Sverige för "Sex in the city 2"!!
Gissa om jag ska gå och se den!

LOVE SANNA


Även en saga har ett slut


Kärleken är inte som en saga alla gånger.
Nu har jag bestämt mig. Jag går vidare utan honom.
Hur ont det än gör så är detta det bästa för oss båda. 
Men livet måste fortsätta, efter regn kommer solsken så småningom (hoppas jag) 



Boss och nybakade bullar!

Fullt upp på jobbet igår också, stressad och helt slut i både kropp och knopp, skjutsade min snälla far mig till Johanna Linde där det vankades lite trevligt folk. Det var en väldigt trevligt kväll på Palladium och Harrys, kom hem sådär 04.30.. så var lagom trött imorse alltså!


Morgonen här har kännts väldigt jobbig, tjafs, tjafs och tjafs. Mitt huvud höll på att explodera utav alla tankar så jag tog mig en långpromenad och försökte samla tankarna och göra det bästa av situationen.
Jag tror att detta kommer bli bäst för oss båda.


Så i förmiddags fick jag ett sms av Johanna att jag får komma och kolla på lilla "BOSS" som är hemma hos dom och försöka vänja sig vid miljön (Boss flyttar nämligen in hos Niklas o Johanna runt påsk!)









Boss - Alla tikars dröm


Något som heller inte var dumt var att när jag kom hem från Johanna luktade nybakade bullar redan utanför dörren, mamma fick ett bakryck (utan mig) men de var ganska fint att komma hem och bli mött av detta..



LOVE SANNA


Fredagkväll

Fredagkväll, och här sitter jag helt själv i soffan liksom! Mamma är hos den där A och ser på Lets dance, Sofie har dragit på fest, Andreas är och har xbox kväl med grabbarna..
Men som tur är har jag Johanna och Johanna som kom ner till jobbet tills jag slutade, då tog vi oss varsin drink och satt och pratade lite skit. En helt okej drink drack jag, rätt stark men va tusan, haha. En skväll likör 43, en skvätt av kokoslikören ( minns ej namnet) och lite mjölk . Mmm, den smakade så som kokoskrämer från Body Shop luktar!

Det har varit en fett stressig kväll på Torino, dom första gästerna kom strax efter 16 då vi öppnade, sen bara öste de in folk som skulle ta med sig och äta där.. så vi alla hade att göra iallafall fram till 20.00. Shit alltså. I pizzan var det bara K A O S och det tog minst 25-30 minuter ett tag för att få en pizza. Helt galet. Men det är ju kul det också, tiden går ju fortare när det händer saker.. så är det ju. Jag tyckte hörde pinnen säga att det var lika galet nästan som det är under en VISFESTIVAL kväll! Så när det hade lugnat sig i pizzan tror jag att det bara fanns 4-5 pizza bullar kvar!! Men det är vel barnbidrag och pensioner som kommer idag som är andledningen.

Nu ska jag nog ta och dra på någon ba film eller se någon repris utav True Blood, Holywood fruar eller något :)

Nu fick jag sms att andreas är på väg till mig, jag har nämnligen tvingat med han ner till stan imorgon! Vi ska fika på People, och hitta mig ett par nya skor eller något annat kul innan jag börjar jobba! Efter jobbet har jag blivit hembjuden till Johanna Linde, där ett par till tjejer ska vara.. Så det blir en kväll på Palladium skulle jag tro! haha.

 


Vad ska du hitta på i helgen?


LOVE SANNA


Så var det fredag igen

Jag älskar choklad i alla dess former!
Tur att min mamma är medveten om det och överraskademig med dessa chokladpålägg!







SÅ HIMLA SMARRIGT!
Verkligen att rekomendera om du är chokladgris som jag.
Finns på Netto, kostar runt 15 kronor (om jag minns rätt).

Ganska seg kväll på jobbet igår, knappt inget folk alls.. så blev jag lite snopen när Andreas kom till Torino vid halv-tio tiden och satt och drack öl, smällde i sig en pizza och väntade tills jag slutade. Antar att han behövde sig någonting liiite värmande efter att ha varit med tre tjejer och ridit i flera timmar! haha.
Jag var ju på stan i onsdags med min syster och hittade en jättefin beige klänning med guldiga-pajlett-ränder, som Andreas tydligen hade tänkt köpa till mig (tyvärr hann jag ju före, haha)
Så jag blev lite snopen där med och tänkte nästan vad har hänt på ridturen!? haha,
tänk om han kunde överraska mig lite oftare ;)

Nu sitter jag här och bekymrar mig över iallafall två saker:

1.
En fruktansvärd förbannat öm inåtväxande finne!
Precis vid näsvingen, som tur är syns den inte men den känns desto mer!

2.
Hur tusan det ska bli med Torino-Quizet. Är frågorna lagom lätta/svåra?
Är vårat upplägg bra? Kommer dom bli nöjda? Kommer det komma något folk?
Så återigen undrar jag om jag ska göra andra svårare frågor.. Ah gud vilket styr.

Men jag kämpar på! Nu ska jag göra ett försök att göra mig av med smärtan från finnen, sen blir det att förbereda mig för att gå till jobbet. 

Jag har inget planerat tills ikväll , något som har något att rekommendera? :)
Imorgon ser det ut att bli lite partaj iallafall (första lediga söndagen på läänge känns det som) yeeyy´!

Ha en bra dag. LOVE SANNA 



Quiz-kväll på Harrys

Riktigt bra dag igår måste jag säga! Dagen började med en härlig sovmorgon, åkte ner på stan och strosade omkring där med syrran, senare gick jag pappa och Naaman ner till Harrys och mötte upp Linda och Thomas för att delta i Harrys musik-Quiz.
Det var väldigt trevligt, frågorna var ganska kluriga faktiskt, mycket namn och årtal att hålla koll på, inte våran starka sida, men ooolidligt nära var vi hela tiden. Vi slutade på en 6.e plats, med 36 poäng (vinnarlaget hade 43!) så jag är mycket nöjd med våran insats hursomhelst! Det blev en hel del Bailys coffe, drinkar och öl för hela laget, trots att quizet var slut fick vi inte nog av kvällen så det blev att vi gick in på El Greco och fortsatte lite med trevligheterna!


Laget (en saknas): SIX IN THE CITY, weeyy


Linda och Thomas gick hem lite tidigare men vi hade trevligt ändå..

Tacka f*n (eller pappa) att jag har mina Bakis-tabletter!!!


Nu har jag precis kommit hem från Hjorten, pappa jag Jennie och Thea tog och åkte dit och lunchade.
Väldigt gott och mysigt! Nu måste jag gå till mitt jobb, ha en bra kväll!

LOVE SANNA


MITT 100.e INLÄGG!!

Tänk att jag skriver mitt 100.e inlägg!

Det skulle jag egentligen fira med någonting riktigt kul, men vad skulle det vara om? 

Jag kan slänga upp en bild på Sanna Sjöström, ikväll har jag varit inne hos hene och hjälpt henne att klippa bort hennes slitna toppar och gjort finfina slingor på henne. Det bästa är att hon blev faktiskt himla nöjd!

 
 Förlåt mig söta "tant-sanna" :)

Nu ska jag ta och göra mig lite varma mackor, så blir nog "Farsan" filmen klar lagom till det! 
Perfekt tisdagskväll. Firandet av mitt 100.e inlägg får vänta tills imorgon tills jag klurat ut hur jag ska fira det!

LOVE SANNA 


Uppe med tuppen

Klockan är bara 15.00, gud vad man hinner göra saker om man går upp tidigt!
Dagen började med att Jag, Andreas, Wille och Chippen tog oss en promenad hem till Andreas, så W och C fick leka av sig lite med Molly. 
(Även att det ser ut som boxning så leker dom faktiskt;))


Vid elva åkte jag ner till stan och pratade med chefen på Morella, jag berättade hur jag känner och han tog det väldigt bra. Jag har nu alltså sagt upp mig från Morella, och kommer inte vara där mer, vad jag vet. Men han sa att om jag behöver jobb i höst eller så så får jag gärna höra av mig igen. Det var himla snällt!

Efter mötet gick jag till Harrys och bokade in vårat lag till Musik-quizen imorgon, (nu när torino ska börja med Quiz så måste vi ju ha varit på ett så vi får lite inspiration så att säga!) haha. Det ska bli kul, vårat lag kommer att bestå av Mig, Magnus Bewernick, Naaman Naaman, Tomas Wiberg ocxh Linda Englund. Värsta laget ju, haha. Du kanske kan hjälpa oss med ett flashigt namn? "Teamet" "Tomglasen" "Einsteins".. något kul!?

När jag bokat in oss till imorgon blev jag så sugen på pannbiffen som Torino hade till lunch så jag slängde i mig det lite fort innan jag åkte hem till hundarna.

Nu sitter jag här och har precis snabbt slängt ihop en ny Header i PowerPoint, vad tycker ni?
Jag gillar den lite mer stilrena looken faktiskt,

LOVE SANNA


Ögongodis!

Så typiskt, han var inte där när jag väl tagit modet till mig.. så jag får ligga på sträckbänken till imorgon förmiddag..´, men what to do! Jag lever bara en gång och det vill jag göra med glädje!

Nu ska jag och syrran pallra oss till Måddsan, vi ska åka och titta på Dunken´s innebandy match. Yeey. 
Kommer även ha riktigt myysigt sovsällskap inatt, nämnligen Chippen!

På tal om mys, tänk att ha Jon Kortajarena brevid sig en natt, ojojojj!!
Skapligt ögongodis om inte annat! 

LOVE SANNA



 


Ge mig mod!

Helgen var till en böjan full av jobb, iallafall torsdag-lördag.. i söndags var vaj tvungen att ta ledigt, jag hade sån ångest över att behöva jobba en tråkig söndag (Det bästa är vel att jobba med Dimitris) så jag tror chefen blev lite sur över att han fick jobba hans enda lediga dag i vecka, men vet du.. jag brydde mig inte ens(?) för jag hade sån ångest för att gå och lägga mig och sedan vakna upp och veta att jag ska tillbringa hela söndagen på Morella(för typ 5 eller 6 söndagen irad). Att inte ha någon OB gör mig ännu mindre sugen.
 
Så igår gick pappa jag och Andreas ner till Torino och åt runt fem tiden, så började vi knåpa ihop fler frågor till Quiz-kvällen, så jag kom inte därifrån förens strax innan 22! Men det är kul att pyssla med och så måste vi ju verkligen lägga ner våran tid så det blir så bra det kan bli!

Nu ska jag se klart en film jag somnade ifrån igår (konstigt nog, men jag har sett den en gång innan) den är SKITBRA, så behöver  du film tips, leta efter den här: Law Abiding Citizen.
Sedan, ska jag försöka hitta mitt inre mod och gå ner och säga upp mig på Morella, nu får det vaa nog när jag böjar få dödsångest och itne bryr mig om någon annan stackare måste offra sig för att jag ska vaa ledig liksom.

Ha en fortsatt bra dag min nära och kära!

LOVE SANNA


Förberedelser...

Haha, nu har vi verkligen startat någonting, jag, Naaman och Tomas på jobbet. Eller mest jag? Folk kommer fram och frågar när Quiz-kvällarna ska börja på Torino som jag försöker styra upp så gott jag kan.
Äntligen har jag Powerpoint på datorn (TACK STOFFE!) så nu har jag suttit i närmare 4h och bara hitta frågor och försöka göra bildspel.. det är skitsvårt när man väl ska hitta frågor, det ska ju gärna passa alla. Får nog ringa hit Michaela Öhrman, hon hjälpte gärna till om det var något, så nu ska jag sätta henne i arbete! haha, nevars. Så var det var ett tag sen jag sysslade med Powerpoint sist, men de börjar ordna upp sig nu känner jag.
Jag hoppas att det blir bra och att alla ni där hemma vill komma!!

Förhoppningsvis ska vi börja köra redan lördagen den 20.e mars. Alltså nästa lördag.. Men BARA om vi hinner med allt! Det var visst mer arbete än vad vi trodde! haha.
Så hoppas ni vill komma när vi kör igång, alla kommer lägga 40-50 kr som det ser ut nu, man kan spela själv eller upp till 4 personer och vet ni det bästa.. Vinner du, så vinner du HELA POTTEN!!! :)

Nu måste jag käka, duscha och ta mig till jobbet, sen när jag slutar ville pappa visst ta sig en öl med mig, kul!





LOVE SANNA

Kjell Enhager & Mia Törnblom, is going to change my life

Ojojoj, 5 dagar och 16 timmar sedan jag bloggade sist! Jag har mina perioder känns det som, och egentligen skulle vjag vilja blogga mycket mer men, tyvärr, så blir det inte så helt enkelt.

Dom senaste dagarna, då jag inte har bloggat har jag sysselsatt mig med följande:

- Jobbat på Morella.

- Varit hemma hos Johanna, och hennes pappa har försökt hjälpa mig få Office-paketet till min dator! Vi hann även prata lite framtidsplaner och kärleksliv. Det är bara ett enda strul de där med kärlek.

- Varit hos min underbara jobbcoach Lotta, hon har fått mig till att börja kolla på Kjell Enhager. Någon som sett/hört talas om honom? Han är SÅ BRA! Han har gjort bl.a. en DVD som heter "JAG AB", det filmas från när han föreläser i Stockholm. Hans budskap är att man ska hitta sig själv på något vis, och att kuna nå upp till sina drömmar och visioner.. och hur man når dit! Han är så jävla bra.
Jag har bland annat börjat tänka på detta:
Jag har ett mål, för att nå dit måste man förandra någon del av sitt liv, för lever man som man gör idag så når man inte sitt mål i livet. Därför måste man alltid ha i åtanke att jag är bra! Det håller inte att gå och tänka "nu ska jag INTE snubbla" "nu får jag INTE hoppas på det här" "det får INTE bli dåligt".. Förstår ni?
Man måste tänka precis tvärt om, varför kommer hela tiden den där rösten inuti och försöker kämpa imot, försöka få mig att inse att INTE si, INTE så.
Jag har faktiskt försökt börja tänka att "Jag ska" istället för "Jag får INTE". Det var första punkten.
Andra punkten är att för att få en förändring måste jag Sluta med någonting, och Sluta med någonting.
Det är egentligen ganska uppenbart, så logiskt.
Så efter Mia Törnblom, och Kjell Enhagers tänkande så kommer jag nog känna mig som en ny människa.

Jag har fått läxa av Lotta att fylla i två papper med massa frågor, ex:
Tycker jag att det är viktigt att ha mål? Varför?
Har jag haft mål som jag uppnått och känner mig nöjd över?
Jag vet vad jag vill men gör det inte, varför?
Vad ska jag starta med?
Vad ska jag sluta med?

Du tycker säkert det kan verka lite löjligt, men för mig är det så bra! Jag det skiter jag i, jag tycker det är väldigt bra och lärorikt, och dessutom mycket intressant!

            


- Jag har börjat fundera på om man ska följa hjärtat eller hjärnan i jobbiga situationer.. Jag har inte klurat ut "svaret" än. Det är en gåta som jag nog aldrig tror jag får svar på!?


Ne, nu ska jag dricka lite kaffe med mamma innan jag ska börja jobba vid 16.00.
Puss hej så länge!

LOVE SANNA



oj vilken dag

Nehepp, nu är dagens jobbpass färdigt.. Har varit en händelserik dag. Jag har blandannat varit med om en springnota på 185 spänn! Fyfan. Jag har även varit och fikat hos mormor, där även Wincent och morbror var.
Dom kom sen till Torino och åt lite. Wincent blev kompis med en tjej i ungefär samma ålder.. Dom sprang omkring bland gästerna och när jag råkade gå förbi såg jag hur dom stannade vid en kille i 25-års åldern och pakde på hans tattuerade armar och sa: "- Varför har du målat dig på armarna?" haha. Så söta.

Nu slutar jag om 4 minuter, då kommer Daniel (morbror) så ska vi ta oss varsin öl. Trevligt, inte varje dag det händer! Haha.
Imorgon väntar redigt köttpass! 11-23

LOVE SANNA

Shopping är bra medicin

Nu har jag passat på att klicka hem lite nya godsaker från H&M för att vara lite snäll mot mig själv, och mot plånboken.. kanske inte plånboken.. men mitt sjunde sinne!





För en gång skull verkar det vara hyfsad snabb leverans på alla saker utom tre.. ska tydligen komma redan nästa vecka, yeey :)

Nu ska jag sova. Natti natti.

LOVE SANNA

I LOVE IT!

Igår var jag på Salsa, det var hur kul som helst! Tydligen ska vi (om vi vill) vara med på en show, OM FYRA VECKOR! Många av oss har aldrig ens dansat salsa, men E.Lopez som är våran tränare är skitduktig och ska visst lära oss en koreografi, så ska vi paras ihop med den vi har bäst kemi med. Kul.
Nu när jag dansat en timma så känner jag att JAG ÄLSKAR ATT DANSA. Vad som helst. Jag känner verkligen att det är min grej, jag tycker det är så kul. Det är allt som är roligt, musiken, människorna.. och bara det att lära sig något nytt. Självklart är det en fördel att jag har buggat innan, men det var snart 2,5 år sedan. Visst saknar jag det grymt mycket, alla härliga människor, musiken, adrenalinet på tävlingar och mycket mera. Men ska jag börja bugga igen, vill jag ha en partner, och en ny klubb! Danzvett här i Västervik är nu bara kaos, knappt inga tävlande kvar och det går bara utför. Inget att hänga i julgranen med andra ord.

Men, som sagt känns skönt att jag hittat till baka till det jag ÄLSKAR.. Pardans! Det är min grej, så är det!




Efter dom här tio veckorna kommer vi dansa salsa som aldrig förr. Och det bästa är att jag behöver inte skämmas så mycket på Sweden Dance i sommar. Så har jag ju ett gäng jag kan ta med mig! Wihu


Nu ska jag laga lite mat och frächa till mig lite innan jag ska gå och jobba. Ha det fiin fint :)
LOVE SANNA


När hjärtat säger till får huvudet säga vad det vill

Kärleksproblem, bättre självkänsla tänkande, funderingar om framtiden.. Det är en del om vad jag haft för mig dom senaste dagarna jag inte bloggat.

Trots att mitt 2,5 åringa förhållande håller på att rinna ut i sanden så känner jag mig faktiskt förvånandsvärt glad. Är det något fel på mig? Jag känner att jag kan inte leva i ett förhållande och bara ta skit hela tiden, jag orkar inte. Det är också därför jag börjat ta tag i mig själv, har börjat läsa Mia Törnwalls "Självkänsla NU" och min underbara jobbcoach försöker få mig på benen. Även ni andra som ger mig goda råd och finns bakom mig, ni vet vilka ni är och ni ska veta att det betyder jätte mycket för mig. Det är ni som gör att jag orkar. v

Nu ska jag försöka hitta mig själv, tänka på mig själv, få lite kött på benen och försöka veta vem jag är utan Dig. Det blir nog bäst så.

Igår jobbade jag och även där kände jag mig lyckligare än vad jag brukar när jag ska börja städa. Det kanske berodde lite på att jag berättade för chefen att jag ska vara på Lysingsbadet i sommar. Jag längtar verkligen. Han tog det väldigt bra och gav mig fina ord. Det värmde.

Nu ska jag hoppa in i duchen, så ska jag syrran och wille ta en långpromenad till farmor på Perugatan.
Vid 17.00 ska sofie och jag möta Ibbe, Naaman och några andra.. Vi ska nämnligen till gamla fängelset vid Åhmans och dansa Salsa! Hoppas det är något att ha. Jag har velat börja i salsa i 2-3 år och vill verkligen hitta mig en "hobby". Så är jag ju ledig onsdagar så det kan ju inte bli bättre..
Jag hoppas verkligen att det är seriöst (haha, man vet aldirg med Ibbe) och självklart att det blir roligt, behöver komma på lite andra tankar.

Nehepp, nu är sofie klar i badrummet...

LOVE SANNA


RSS 2.0