Håll tummarna för min lillalillasyster!

Nu ska jag strax börja förbereda mig för jobbet. Ganska skönt pass idag ändå, 16 - 21 är inte så farligt.
Efter det ska jag bege mig till min far, han har lite folk hemma och laddar för en kväll på Torino.
Johnny och Danne ska spela ikväll. Världens bästa och trevligaste trubadurer om jag får säga. Dom vill man ju inte missa, det kan inte bli en tråkig kväll när dom är där!

Sofie, jag, Sanna Sjöström och Sofie Sjöström har även varit nere på stan några timmar. Bästa köpet idag var ett grymt skönt nattlinne, lite lagom sexigt också ;) hehe.
Det verkade även som att intervjun för Sofie inte var så farlig, hon verkar nöjd. Så det enda vi kan göra är att hålla tummarna!

Ha en bra kväll! PUSS

Totalt onödigt vetande


Om man onanerar i tio minuter förbränner man mer kalorier en om man joggar i tjugo.

Det är fysiskt omöjligt för grisar att titta upp i himlen.



Sköldpaddor kan andas genom rumpan.

Människor, apor och delfiner är de enda djur som har sex för nöjes skull.

Bara en bok har tryckts i fler exemplar än bibeln, nämligen IKEA-katalogen.

Bladlusen har största penisen av alla levande djur till förhållande till sin storlek.

Den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.

Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin

Kvinnor blinkar nästan dubbelt så ofta som män



Ungefär 80% av alla skapningar på jorden har 6 ben.

Människor som bor i städer har längre och tjockare näshår än de som bor på landet.





Visst är det totalt onödigt vetade, men ändå kan man inte sluta läsa..
eller sluta lära sig.


Spåkulan ljuger aldrig, eller?

Nu har jag nyss kommit hem från jobbet. Känner mig konstigt nog gladare än vanligt faktiskt.
Svårt att säga vad det kan bero på faktiskt.
Tror bara jag har börjat tänka annorlunda efter allt snack med Linda, jobbcoachen och andra goa och glada! 
Så satte jag mig nyss på Facebook och tänkte för första gången prova Spåkulan, säkert skit tänkte jag.. men kolla



Grymt läskigt, det stämmer så jävla väl.. typiskt att det är precis i den här tidern i mitt liv. Helt galet! Jag börjar nästan undra om jag borde se även detta som ett tecken? Ödet kanske?

Nu ska jag bara kolla in några bloggar och sedan hoppa i säng, ska upp med tuppen och gå ner till stan med min syster. Hon ska på sin första arbetsintervju för Brothers & Sisters imorgon. Och Sofie, jag håller faktiskt tummarna och önskar att du får det! Det ska bli spännande..

Natti natti. pusssss

If you never fail, you will never succeed

Drömmar.. Kärlek.. Sorg.. Äventyr..Glädje.. Lycka.. Slit..

Allt hänger ihop på ett eller annat sätt kan jag tycka.
Förut satt jag faktiskt och googlade på "det perfekta förhållandet", vissa ansåg att det finns iget perfekt förhållande medans andra tycker att det finns dom som har det perfekt.
Jag tror att det perfekta förhållandet finns, men jag vet därimot inte hur det egentligen ska vara. Vissa trivs med själva och är starkast på egen hand, vissa har en "gas" och en "broms" och det tycker dom är perfekt. Vissa har det perfekt fast att paret bråkar och tjafsar lite då och då.

Så frågan är ju hur ser det perfekta förhållandet ut?
Jag undrar om det finns fram forskat någonstans. Men jag tror hur som helst att varje par har det olika. Alla människor är olika och har olika åsikter. 

Jag vet inte om jag skulle tycka att det perfekta förhållandet skulle vara bara glädje och lycka. Jag känner att man måste kunna känna sorg, men måste kunna gråta. Man ska gå igenom allt, och man ska stötta sin pertner. Tråkigt om det var samma sak varje dag, jag skulle spy om varje dag såg lika ut.
Jag kan tycka att det perfekta förhållandet ska bestå av bl.a. spontanitet, tillit, glädje, äventyr, respekt...
Saker som pengar är ju klart en fördel men det gör en ju inte lyckligare.
Hellre fattig och lycklig än rik och olycklig!





Hur som helst hittade jag en riktigt bra text förut när jag satt och googlade,
det har egentligen ingenting med relationer att göra utan texten är till dig och mig som BARA drömmer:

Att förverkliga sina drömmar är som att måla om hemma. Du köper färgen och drar de första penseldragen. Du gläds över förändringen och njuter av den nya färgen.
Sedan inträder dock något som vi ibland brukar kalla monotoni. Nu ska hela rummet målas.
Penseldrag efter penseldrag. Det är här de flesta faller till föga. Vi vill inte genomgå det där tråkiga och monotona. Vi vill vara färdiga på en gång. Vi vill vara färdiga poliser och doktorer på en gång. Livet fungerar inte så. Livet sker i nuet och du måste vara konsekvent och försiktig med vad du intalar dig själv.

Vem är det som är bitter och missnöjd? Vilka människor är det som hela tiden klagar och gnäller över allting? Min erfarenhet är att de tillhör den grupp som inte gör något för att förverkliga sina drömmar. De kanske till och med tillhör gruppen som Förnekar sina drömmar! De som jobbar på att förverkliga sina drömmar har inte tid att gnälla och klaga. De är fullt upptagna med att leva.


Det är bara i nuet du kan skapa förändring. Det är bara i nuet du kan agera.
Det är i nuet du lever och i nuet skapar du din framtid. Vare sig du vill eller inte!
Allt annat är illusioner och självbedrägerier.

(relationsproblem.nu)



Jag ska då inte bli någon gnällig sur kärring. Nu ska jag börja leva.




Tro hopp kärlek?

Äntligen är Wigander i viken! Hon har varit saknad. Hon har varit här ett par dagar och om det blir som planerat åker hon imorgon, då blir det lungt och lite ensamt. Har jag inte jobbat så har jag varit med linda på galenskaper!

Igår kväll var det riktigt trevligt, Linda och jag åkte hem till henne.. spolade upp bubbelbadet, tände ljus och hällde upp ett glas vin. Så låg vi där och bubblade och hade det galet skönt.

Jag lyckades inte riktigt fånga den rätta mys stämningen varken med eller utan blixt, men mys var det.





Efter badet kom Ia, Frida och Felice, vi hade det riktigt trevligt vi gjorde inte annat än att satt och pratade om allt mellan himmel och jord i närmare 3 timmar! 

Våra samtal handlade mycket om relationer.. och hur långt man kan/ska gå för att göra det man vill. Hur sjukt det egentligen är att man binder upp sig till en partner och att mankan ändra alla drömmar och ditt liv för en jävla kille. Jag satt och tänkte att hur sjukt är det inte att man låter det gå så långt...
Jag varken ska eller kan inte skylla på Andreas att jag varit kvar här i västervik ett år mer än vad jag tänkt.. Visst påverkar ens kille en hel del, men jag har nog kommit fram till nu att jag är mest kvar för jag är så jävla splittrad!
Visst har jag sökt jobb både hit och dit i Sverige men fått nej, hade jag fått ja hade jag självklart åkt.. men ändå, folk säger att det är bara att åka. Men om man är så jävla splittrad och stressad för att någonting måste hända men man vet inte vart man ska börja, då blir man lätt kvar. Precis som jag, bor hemma, jobbar kvällar för att göra någonting och få ihop lite pengar. Men vill helst vara någon annanstans. Jag lever för mina drömmar! Visste jag exakt vad jag ville, då hade jag dragit här i från med en gång.

Livet är fan inte lätt alla gånger, jag har mycket jag måste göra för att leva upp till mina drömmar om att jobba utomlands och resa hit och dit.. Jag känner mig själv, tar jag väl första klivet så blir jag säkert här i från länge (eller jag hoppas det iallafall) men det är just vart jag ska börja.. Jag vill göra allt! Jag vill våga, jag måste få drömma, tro och hoppas annars är mitt liv helst meningslöst. Jag kan låta och verka helt känslokall, jag har varit tillsammans med Andreas sen 2½ år tillbaka, men jag märker att han vet egentligen vad han vill och han tänker göra det, varför ska inte jag då inte göra det? Vad går jag och väntar på? Har man heelt olika åsikter och ser heelt olika på ALLT, är inte det bästa då att vi gör vad vi vill?

Är vi menade att vara tillsammansdet så ska det inte vara några problem att vara några månader utan varandra, då kommer vi att träffas efter vi försökt leva ut våra drömmar. Förstår ni? Håller ni med?


Samtalet igår fick mig verkligen att tänka till, vill jag ge upp mitt liv för en kille och splittrade tankar?



Toppen dag.

Aniktsbehandlingen igår var toppen! Hur skönt som helst, och hur bra som helst. Även Therese var hur trevlig och lättsam som helst. Så om du bor i västervik och vill ha prisvärd (men billigare behandling än på salong i stan) så hör av dig så ger jag gärna hennes nummer!
Hon har har redan fått bort några av mina stressfinnar runt munnen och hon har gjort så jag har ögonbryn - för första gången i mitt liv! haha. Kan tycka att dom känns aningen mörka med tanke på att jag alltid haft så ljusa att dom knappt syns, men jag är så nöjd!

Något annat som var toppen igår var mötet med Lotta Eliasson, min granne och jobbcoach. Hon är underbar! Hon lyssnar, tipsar och ger råd och pratar vett i mig. Lotta får allt stå ut med mycket när jag kommer, igår var hon mestadels psykolog.. Jag vet inte vad jag mer ska skriva än att hon är fantastisk! Hon får mig alltid att känna mig motiverad, inspirerad och med självförtroendet på topp när jag går där i från.  

Nu måste jag byta om innan jag ska vidare till jobbet, jobbar bara till 21.00 idag. Skönt!
Skriver av mig lite mer när jag kommer hem.


  

Puss & Kram Sanna

Dagens måsten.

Idag har jag fullt upp från 10.00 - 22.30. Så här ser dagens schema ut:


10.00 
Ska jag på en timmas ansiktsbehandling som jag fick av Lundmark/Brügge i födelsedagspresent.

13.00
Till min jobbcoach Lotta på lernia.

16.00
Börjar jag dagens pass på Torino, jobbar till 22.30.



Nu måste jag kila, får se om jag hinner skriva något mer senare!
Puss & Kram Sanna


Kära läsare

Vilka är ni egentligen kära läsare?

Jag har ändå runt 25 läsare varje dag! Och det är ju dels för er som jag skriver!

Snälla skriv en liten kommentar bara ditt namn och ett litet "hej" räcker gott och väl.
Ni får gärna tycka till lite om vad ni tycker att jag skulle kunna skriva mer om,
är det något speciellt ni vill läsa eller se mer av i mig blogg!
Jag är öppen för alla förslag..







Filmtips

Nu när jag äntligen har ett fast schema, så har jag kommit fram till att jag är ledig måndagar och onsdagar. Idag är det onsdag och jag har tagit på mig att hämta Thea på dagis och ha henne medans Jennie och Chippen är hos vetrinären. Så ska jag pallra mig upp till Niklas Lindberg senare, som äntligen ska hjälpa mig att få Office till min dator. Äntligen slipper jag hela tiden ladda ner det där 60-dagars prova på office!! haha.

Tänkte ge er lite filmtips, det är bra tidsfördriv när man är ledig eller bara uttråkad.
Jag tänkte börja att tipsa om Couples Retreat.





Komedin följer fyra par som är på semester på en tropisk ö.
Medan ett par är där för att arbeta på sitt äktenskap är de andra tre där för att åka jet ski, gå på spa och njuta av att ha roligt i solen. De upptäcker snart att deltagandet i anläggningens parterapi inte är valfritt...

Jag tycker att det är en väldigt bra och underhållande film. Även en hel del skratt. Jag vet inte om jag ska avslöja mer än vad som är beskrivet. Men det blir hur som helst inte alls som dom tänkt sig!


Tänkte även tipsa om filmen Jolene.




  

Redan som 15-åring gifter sig Jolene med Mickey Holler för att slippa ifrån sitt senaste outhärdliga fosterhem.
Det blir inledningen till en tio år lång resa kantad av kärlek och sorger.
Hon drar från delstat till delstat och från förhållande till förhållande, men "Jolene" är en berättelse om en överlevare vars vilja och livsglädje segrar mot alla odds.


Jessica Chastain spelar huvudrollen i denna kärleksdrama. Denna film var jag lite tveksam till att den skulle vara bra. Men när ja gväl börjat kolla så kunde jag inte sluta. Det är ingen gråt film, det skulle verkligen kunnat vara men Jolene är så grymt strak tjej som tar sig genom saker fort och försöker hela tiden börja om på nytt.. Verkligen sevärd!


Allting löser sig tillslut

Jag är nog för orolig för allt. Jag var så nervös inför att få reda på schemat för Morella. Med tanke på att jag redan har schema på Torino nu fredagar-söndagar så tänkte jag att nu är det kört, nu kommer de köra ihop sig rejält!
Men ibland har jag turen med mig. Fatmir sa att han var väldigt nöjd med mig och så nöjd att jag ska ta över alla söndagspass (som Jennifer haft innan), alla tisdagskvällar och en hel del lördags förmiddagar. Kanske även ska jobba luncher på torsdagar, det är inte riktigt säkert ännu.
Egentligen har jag ju fått ett pass på Torino på söndagar, men efter ett samtal med Tomas som verkligen är förstående och omtänksam, så löste vi det.

Så med efter lite pusslande och med ett försök att få det bra för allihopa så har jag äntligen ett ganska fast schema. Iallafall för några veckor framöver. Och vad jag kan räkna ut med mina helt säkra jobb-dagar så kommer jag att ha jobb MINST 104 timmar i månaden! Det är mer än vad jag haft sen i september, så jag är helnöjd!

Nu måste jag försöka få i mig lite mat, känner att jag börjar bli lite skakig och huvudvärken närmar sig.. Men det är inte lätt att äta när man inte är sugen på någonting. Det enda jag får i mig nu är lite vaniljyoghurt med coco-pops. Bra middag sanna! Får se de som att jag får ju i mig någonting innan jag ska jobba iallafall..

Ha det bra! PUSSS


Möte med chefen nästa.

Jag önskar att jag hade kunnat börja skriva att idag lyser solen, 26 grader, inte ett moln på himlen, har precis ätit jordgubbar med mjölk på altanen och nu ska jag iväg och sola och bada några timmar.. Men så är det inte. Det är mulet, -0.9 grader och det händer inte så värst mycket faktiskt. haha.

Idag har jag bestämt ett möte med Fatmir på Morella för att lägga mitt schema. Jag har sagt till han att jag kan inte få ett sms vid 15.15 samma dag där det står "Jag har ett pass till dig idag, 18-22". Det funkar liksom inte, har man ställt in sig på ledig dag så har man. Han vet nu även om att jag jobbar på Torino så därför vill jag ha ett bättre schema för att kunna jobba så mycket som möjligt.
Jag måste även berätta för honom att jag ska jobba på Lysingsbadet i sommar igen, dom på Morella har säkert räknat med mig i sommar så jag undrar hur dom ska reagera.. Hoppas bara inte dom blir arga eller något.


Lite senare har jag även bestämt en träff med Johannis. Det var FÖR länge sen vi träffades nu så vi får se vad vi hittar på. Kanske börjar leta lite jobb i Norge. För om han inte kommer in på utbildningen i Växjö ska hon med till Norge. (HOPPAS DU INTE KOMMER IN hehe). Nej nu måste jag slänga i lite kläder som ska tvättas..
Ha de finfint!

Puss & Kram Sanna



 


Borta bra..

men hemma bäst, sägs det? Jag vet inte om jag kan hålla med om det riktigt. Visst är det skönt att vara hemma men redan efter några timmar känner jag att jag vill bort igen. Vart som helst! Om jag bara hade lite mer pengar..

Ska ta och kolla lite jobb och boende i Oslo igen tänkte jag, efter sommaren är det verkligen dax att uppleva lite av världen utanför Viken!

Pusssss sanna

Kärlekens dag.

Gustavsviks äventyrsbad var vi ju på igår, och både Andreas och jag kände Är det här allt? Visst fanns det endel att sysselsätta sig med men vi alla tröttnade rätt snabbt.. Vi var nog bara där lite mer än 2 timmar. Farliga rutchkanor man slog sig gul och blå i, och var tionde minut satt någon omhändertagen med näsblod, i slagna kroppsdelar eller andades ut efter kallsup! Herregud.
Visst var det en upplevelse men det är nog inte så jag vill dit igen, kände nästan att äventysbadet i Linköping var roligare (vad jag kan minnas, dock var jag ju lite yngre.)

Efter badet och en sallad på Donken kände vi oss ganska slitna, haha. Resten av gårdagen spenderades framför Melodifestivalen, med lite sällskap (som jag nämnde i bloggen igår) och några Gin o tonic.




Musiken spelades på bra ett tag men runt ett blev det tyst och mörkt i huset.

Idag var vi uppe hyfsat tidigt, åt frukost i lugn och ro och tog oss sedan en promenad runt deras insjö med Matilda. Det har varit skönt väder idag runt -1 grad och molnfritt så solen har värmt upp oss ganska bra. Självklart fick Matildas kamera hänga med på promenaden..















Självklart blev det också lite kärleksbilder så här på Kärlekens dag.






Just nu sitter jag och min kära på ett café som heter Skafferiet i Norrköping, vi har varit här i en timma och lär få vänta en timma till. Markus Svensson och min kära lillasyster är på väg hit för att hämta oss.
Nu måste jag fortsätta vara lite trevlig mot Andreas, han börjar tappa humöret efter en lång dags resande (hm hm)




Pusss och Hej.

P.S. JOHANNA HÖR AV DIG TILL MIG! :)


Lite av helgen hos Lannhard´s i bilder





























Önskar att jag hade en bättre kamera och att jag var mer aktiv med kameran.
Men en bild säger - iallafall mig -
mer än tusen ord.

Nu sitter vi mätta och mycket väl belåtna av god mat och godis framför tv.n "Manboy" och Andreas Jonsson har precis gått till final i Melodifestivalen. Vet inte vad jag ska säga om programmet längre.. Det var bättre förr!!!
Carina och Sven har även besök av någon granne och vinglasen fylls hela tiden tycker jag, nu börjar alla röra sig mot köket och nu hör jag Spotify logga in och kan det vara Rockin´n Robbin som dånar ur högtalarna? Haha.
 Är det fest på gång? Vem vet?

Ha en bra kväll! Pusssss


Ny dag med spännande innehåll

Nu sitter jag här och äter frukost med Andreas, Carina och Jakob. Matilda och Sven har redan åkt före till hallen där matilda har Innebandy match idag vid 11.00.

Igår blev det lite senare än i torsdagskväll då vi allihopa somnade innan 21.30. Men igår efter middagen så bjöd Carina och Sven på cider (inga dåliga; 7.0), vin och öl. Vi satt och gissade låtar på Spotify i närmare två timmar och hade det allmänt trevligt. Kom i säng runt tolv.

Nu måste jag gå och packa ner lite badkläder, för efter Matildas match ska vi ju till Gustavsvik.
Vi hörs senare.

Puss & Kram Sanna

(Jennie, hadet så himla trevligt på Disney on Ice!)


Vaxning vs. Rakhyveln




Jag har bara fem ord att säga:
Rakhyveln är min bästa vän!

Jag tror inte jag behöver säga mera.


Vad tycker du är bäst?


Godmorgon Åsbro

Nu har vi precis vaknat efter en lång och välbehövd sömn! Det var full fart hela dagen igår så inte lustigt Andreas låg och sov i fåtöljen redan efter åtta.. haha



Resan gick iallafall väldigt smidigt och bra - tyckte jag. Förutom att på sträckan mellan Norrköping och Katrineholm så fick vi sitta på golvet, som tur var åkte vi bara 25 min då. Men sen, dom sista 20 minutrarna från Katrineholm till Hallsberg fick vi minnsann åka X2000!
På vägen från Hallsberg till lilla Åsbro då, så hann vi nog visa Andreas all shopping som finna här i trakten (om han ens hann med och se) haha.

När vi kom in i huset möttes vi av doften av nybakad kladdkaka! Det var Matilda som stått och bakat innan vi kom, så Andreas visades runt lite och sen högg vi in i kladdkakan.
Efter det och innan maten, tog vi oss några rundor rund-pingis, grymt kul - men inte att förlora hela tiden!

Nu håller jag på att få upp Andreas vilket inte är det lättaste, vi ska nämnligen ta bussen in till Hallsberg vid kl.9.06 och därifrån ta nästa buss till Mariebergs köpcentrum. Vi hade egentligen tänkt åka dit tillsammans med Carina och Matilda runt halv två.. Men bara att åka dit med bil tar ca 30min, och sen måste vi åka därifrån senast 17.00. Så jag bestämde att jag vill åka lite tidigare så jag hinner gå och strosa lite, och så kommer Matilda och Carina senare så då blir det nog lite fika. Ska bli kuuul!

Ne, nu måste jag fixa frukost och få upp Andreas, börjar känna lite små panik, haha.
Ha en bra dag!
Puss & Kram Sanna

BYE VIKEN

Nu sker sista packningen och styret innan vi lämnar Västervik, iallafall för fyra dagar. Jag kan faktiskt inte känna annat än lycka för att komma bort en sväng.

Hörs senare! PUSS PÅ ER

Vad är viktigast?

Vad är egentligen det viktigaste att packa när man ska iväg 3 nätter - 4dagar? Min väska är full av kläder kläder och yttligare kläder.. Det är så jag frågar mig själv varför alla kläder? haha. Men så svarar jag mig själv att bättre att ha för mycket än för lite! Hum?
Men självklart ska tandborsten och plattången också med! Resten skulle kunna kvitta. Haha.

Hur som helst är det värsta är att vi har ju inte ens en lagom stor resväska! Herregud.. Antingen en väska med det "viktigaste" eller två väskor med massa skit? Det är frågan.

Imorgon åker iaf Andreas och jag till Åsbro för att tillbringa helgen hos min kära faster Carina, hennes man och mina kusiner. Vi ska bl.a. åka in till ett gigantiskt shoppingcentrum (Mariebergs köpcentrum), titta på Matildas innebandy match, bada i Gustavsvik och följa med på fasters buggkurs! Haha. Så det kommer bli en bra helg!
Jag uppdaterar mer i morgon!

Ha det bäst du också! Puss & Kram Sanna


(Förlåt för bildvalet Carina, men den är.. den är så mycket du!) :)


ME LIKE

Att det blir ännu en sommar på Lysingsbadet! Wiiihuu. Längtar redan....
Det bästa är att det kommer nog bli ännu mer fett kul än förra året, med bl.a. Sweden Dance och Barn-talang tävlingar






Bloggtorka?

Jovars, lite smått sådär. Det känns inte som att jag har något intressant att blogga om. Visst har det hänt grejer men vissa privata grejer har jag lärt mig att man oftast inte bloggar om. Konflikter och annat skit.

Hur som helst, har vi nu AVBOKAT resan :( kan kännas lite surt,  och ni undrar säkert varför? Men våra kära vänner Hampus och Johanna vill också åka iväg så Andreas och jag bestämde oss för att avboka, och sedan tar vi oss en sista minuten i mitten av maj. Johanna måste ju självklart vara hemma på baldagen!
Men jag förstår inte hur Johanna (en student med 1050:- i månaden) både ska kunna åka till Thailand i två veckor OCH med oss en vecka.. Hmm.. det där får du lösa utan att göra mig besviken nu när vi avbokat! ;)

Nu sitter jag i Hampes lägenhet och tittar på min väldigt duktiga arbetande kille. Han hjälper nämnligen till och förbereder inför tapetbyte. Jag börjar bli grymt hungrig och hoppas att vi snart kan gå och äta innan jag döööööööööör.



Ha det bra. Puss & Kram sanna

 


ÄNTLIGEN!!

Jag är så lycklig, min kära och jag har precis bokat en resa till El Hadaba i Sharm el Sheik  - Egypten! Den 23 - 31 maj. (Är ledsen att jag missar din 18-årsdag syster, men jag lovar att vi ska se till att du får ett riktigt party när vi kommer hem!) Vi har pratat om att resa bara han och ja i över ett år, men inget har hänt så nu är det på tiden, och det ska bli så jäkla skönt och underbart. Perfekt sätt för oss att fira våran 2.5 årsdag. Sol, bad, god mat, god dryck.. Härlig stämning överhuvudaget kan jag tänka mig.






Längtar som tusan resan.. Men jag har även Åsrbo-helgen att se fram imot, så om en vecka tar andreas och jag och drar lite lite norrut.

Nu ska jag börja klä om, börjar jobba vid 16.00. Men ha det braa!
Puss & Kram Sanna


Hallååå

Nu har precis varit ute med Wille, och tycker det är väldigt skönt att tempraturen börjar stiga lite.. Hoppas vi går mot varmare tider nu. Det är f*n på tiden!

Har varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna men vatusan jag har inte gjort många knop. haha. Igår var jag hos farmor. Jag och Thea. Vi lagade till lite Chipslåda och Hallon-Björnbärspaj till efterrätt. Mycket gott och uppskattat (av iallafall farmor, Thea gillade varken svamp eller chips.)

Jag bara går och väntar på att få lägga upp bilderna från överraskningsfesten mina vänner fixade. det är så fruktansvärt många bilder och Sara och jag har inte kommit på bästa snabbaste sätt att skicka över dom, haha. Men dom kommer!

Strax ska jag ta bussen ner till stan för att möta Isabelle! Grymt kul att träffa henne igen. Sen hon kom hem från Norge i December har hon inte gjort annat än far´t och flängt och om någon dag ska hon till Thailand. Men det skulle jag också gjort om jag tjänat masssa pengar! Men jag och Andreas har nästan bestämt oss för att inom kort boka en vecka i april eller maj, i Hurgadha eller Sharm el Sheikh - Egypten

Är det någon som varit där? Vad rekommenderar ni utav dom två orterna?













Det ser hursomhelst grymt skönt ut och dessutom skulle verkligen han och jag behöva en vecka till att vara helt själva och rå om varandra, sånt är aldrig fel!
Priserna är dessutom ganska skapliga.. En vecka för två vuxna på ett 3-4 stjärningt hotell med All inclusive ~ 11.000.  Så jag håller tummarna för att det blir av.

Nu går snart bussen, så jag måste kila..
Ha en bra dag!                

Puss & Kram Sanna                                                                                                    



RSS 2.0