Söndag, 8 mars

Gårdagen började väldigt trevligt med uno lite kortspel och Melodifestivalen, som förövrigt är ett stort jävla fiasko, och programledaren gör det ju inte bättre.. usch!
Men vi fick i oss lite vin ändå och begav oss till pubben, vilket var en helt okej liten trevlig pub. Kanske inte riktigt det öset vi tänkt oss ;) haha. det var soft musik, fotboll på tvn och bara engelsmän o tyskar..
Men tillslut hittade vi lite sällskap för resten av kvällen, Arne och Nils-Anders Blind, 50+ haha :) riktiga norrlänningar som försökte lära oss fraser på samiska o finska.. och självklart skulle vi lära dom "västervikska" ni vet, En wö wutig wegn wock.. haha gick inte så bra men ett gott skratt fick vi några gånger! ;)
Nils-Anders Blind är tydligen en tvprofil, främst på tv2 och dom där programmen "Kaxi" eller vad dom heter, programmen på finska.. haha

Idag tog vi oss en sovmorgon, det har inte hänt speciellt mycket idag, vi har varit till Coop, och tänkte titta på Ren-kapplöpning.. är vi kom ner till älven fullt påklädda, tror du de fanns några renar? nee inte en enda människa på hela älven så det var ju bara att gå hem ;P haha

Så nu sitter jag här och Frida ligger nog och sover i soffan ;) och snart blir det Älgkött till middag sen är vel Beck höjpunkten för dagen!

Ha en trevlig kväll :) Jag ska försöka få in lite bilder här så ni får se, måste bara lista ut hur först haha

puss sanna,

Kommentarer
Postat av: Pappa Jag

Låter som ni haft en kul kväll på puben,vad hette stället då om jag kanske åker dit nångång?Var dom bröder alltså dom blinda?

2009-03-08 @ 19:59:40
Postat av: Mamma Cilla

Då har ni provat på utelivet..:) men ni verkade

ju haft lite trevligt ändå haha!

Väntar oxå på Beck nu innan bädden o en ny arbetsvecka..

Ha en bra första dag imorrn o hoppas det blir kul.

Puss o Kram

2009-03-08 @ 20:40:49
Postat av: Mamma Cille

Glömde...skulle va kul att se hur ni bor o så..

2009-03-08 @ 20:49:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0